DÉNER KÉSZHÁZAK és KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

ENERGIATAKARÉKOS ELEGÁNS MINŐSÉGI NAGYPANELES KÉSZHÁZAK, KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK


A készház gyártása és szerelése, nagypaneles technológia

A könnyűszerkezetes házainkat a kezdeti időktől nagypaneles technológiával készítjük. Ez azt jelenti, hogy a falak és egyéb épületelemek teljes magasságban és teljes hosszban kerülnek gyártásra.

A kamionos szállítás erre ideális lehetőséget biztosít, a falainkat általában 2,8 méter magasságúra készítjük. A falak maximális hossza 12 méter, az ennél nagyobb falakat megosztjuk.

Amennyiben az építkezés színhelye olyan, hogy kamionnal nem megközelíthető, akkor a paneleket kisebb méretben gyártjuk és kisebb járművel szállítjuk ki.

A képek jól mutatják a szerelés stílusát. A fotókon különféle falszerkezettel készült házak láthatók, ez azért van mivel külföldön többnyire cégeknek dolgozunk, és ilyenkor a megrendelt szerkezettel készítjük a házat.

Nagyobb távolságú építkezések esetén a tetőt is panelekben szállítjuk, ez lényegesen aprólékosabb és precízebb előkészítést igényel. A második és negyedik fotón ilyen tetőpaneles szerelés látható.  

A készházaink szerkezete minősített, ÉME engedéllyel rendelkezik. Az építés során felelős műszaki vezető ellenőrzi a kivitelezést. Amennyiben az építtető saját műszaki ellenőrt /is/  kíván  megbízni, akkor ebben  az  esetben az építkezés mindenben fázisában partnerek vagyunk.daruzasok.jpg

Ugrás a lap elejére


mailkartya.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 197
Tegnapi: 208
Heti: 1 595
Havi: 4 710
Össz.: 1 134 932
Oldal: Készház készítés
DÉNER KÉSZHÁZAK és KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK - © 2008 - 2018 - keszhaz-vivex.hupont.hu